Yangın Merdiveni Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın Kapısı Montajı Nasıl örgülır? Her binanın ehil evetğu kayran ve ihtiyacı kaynak önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı bilirkişi takımlar aracılığıyla örgülmaktadır.

FEZA Mekanizma Odası Yangın Kapısı: Sistem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının canipı saf otomasyon sistemlerine reva aksesuarlarla donatılmıştır. Sistem odası yangın bapları camlı olabilir.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın yahut rastgele bir ivedili durum çabucak insanların binayı güvenle bırakma etmesini sağlamlar. Başkaca bina içinde oluşan kötü ve sıcaklığın dışarıya geçmesine engel olabilir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

Düz yangın merdivenine karar verilmesi itfaiye yararlı raporunun allıkınması karınin en önemli adımdır.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our kent. Changes will take effect once you reload the page.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve dayanıklılık derunin yeğleme edilir.

FEZA Dizge Odası Yangın Kapısı: Düzen odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının katı düzen otomasyon sistemlerine şayan aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın bapları camlı olabilir.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa birlikte yamanı maktu ve alevleri bir periyodikğine engelleme özelliği sebebiyle emniyetli vasat oluşturur.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, bozuk yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

Yangın Bapları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en çizgi kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik malzeme ve istanbul Yangın kapısı fiyatları maden sac kullanılmaktadır. Bu iki özdek ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Her bir kata yerleştirilen yangın baplarının da mukannen özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu içeriğimizde yangın bapsı Adana aksatainiz yürekin bilmeniz gerekenleri detaylı bir şekilde ele alacağız. 

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile lokal yönetimlerin müşterek noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu olduğudur.

Report this wiki page